Coaching aanbod

Mijn coaching aanbod bestaat uit diverse standaard vormen, maar in de intake bespreken we wat bij jou past en is maatwerk is altijd mogelijk.

Coaching competenties

Kunst als inspiratiebron

Kunst als inspiratiebron

Je persoonlijke ontwikkeling heb je in eigen hand. Je kunt je eigen competenties verder ontwikkelen of de strijd aangaan met je valkuilen. Dit vereist zelfreflectie, neem wat afstand van de dagelijkse beslommering en sta eens stil bij jezelf. Als coach begeleid ik je met diverse methodieken en een gestructureerde aanpak. Samen analyseren we je huidige situatie en de benodigde stappen. Zo breng je jouw persoonlijke ontwikkeling naar een hoger plan.
Lees meer » over coaching competenties (persoonlijke ontwikkeling)

Loopbaan coaching

Stap voor stap of glijdend naar beneden?

Stap voor stap of glijdend?

Sta je nog aan het begin van je loopbaan en weet je niet welke studie of baan bij je past?
Of werk je al een tijd, maar wil je een nieuwe stap maken in je carrière en twijfel je wellicht tussen vaste baan of ondernemerschap?
Of ga je met pensioen en kun je hulp gebruiken bij het kiezen van een nieuwe levensvervulling?

Dan is loopbaan coaching geschikt voor jou. Deze vorm bestaat grofweg uit vier stappen: we starten met het in kaart brengen van je competenties, daarna gaan we je toekomstbeeld concretiseren en stel je een stappenplan op om naar je toekomstbeeld toe te werken, waarna je tot actie overgaat om die stappen in de praktijk te brengen .
Lees meer » over loopbaan coaching

Coaching kort & krachtig

Klankbord coaching

Even sparren?

Wil je alleen sparren over een specifieke situatie?
Hiervoor is geen volledig coachtraject nodig.
Voor de analyse van een specifieke casus is een intensieve, kortdurende vorm van coaching voldoende om nieuwe inzichten en inspiratie te verkrijgen.
Mijn twist met kunst komt ook hier van pas.
Lees meer » over deze kort & krachtige coaching.

STIR_LOGO_roze_1