Over En face coaching

Coach Melina

Prettig kennis te maken!

Ik ben Melina Huyg, erkend coach (ST!R-geregistreerd), geboren in het fameuze jaar 1968, gehuwd en woonachtig in Soest. Kunst is een belangrijk onderdeel in mijn leven, met name beeldende kunst, jazz muziek en literatuur. Kunst verbreedt mijn perspectief, inspireert me, geeft troost, maar bovenal word ik er blij van!
Zelf teken en schilder ik al mijn hele leven en de laatste jaren met name portretten, veelal ‘en face’.

En face is een Franse uitdrukking uit de portretkunst die ook in het Nederlands wordt gebruikt en betekent ‘van voren’, in tegenstelling tot ‘en profil’ dat ‘van ter zijde’ betekent.

Coachen met kunst

Mijn coachpraktijk ‘En face coaching’ ben ik gestart om mijn eigen visie op coachen in de praktijk te brengen. Ik geef het coachen een extra twist door aan de reguliere methodieken elementen uit de kunst toe te voegen als extra hulpmiddel.

Kunst is een krachtig en plezierig hulpmiddel in een coachtraject. Kunst spreekt het onderbewuste aan en door jouw persoonlijke associaties bij kunstobjecten krijg je meer inzicht in jezelf en het toekomstbeeld dat bij jou past.

Het begrip ‘en face’ verwijst niet alleen naar mijn twist met kunst, maar ook naar een belangrijk element van coachen, namelijk met een open en eerlijke blik leren kijken naar jezelf.
Sinds 2007 coach ik met veel plezier en begin 2012 heb ik de opleiding ‘Coaching voor professionals’ bij de School voor Coaching afgerond. Lees hier » meer over mijn coaching stijl.

Kosten voor coaching

Mijn coachpraktijk heeft geen winstoogmerk, je betaalt een vergoeding naar draagkracht.
Wil je een persoonlijk voorstel, of heb je nog vragen? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact met me op. Klik hier » voor mijn contactgegevens.

Voor zakelijke aanvragen reken ik een standaard uurtarief van € 90,- excl. BTW (21%), indien de sessies niet in mijn praktijk plaatsvinden reken ik reiskosten van € 0,50 per km.

Tip: bespreek je coachtraject met je manager!
De ervaring leert dat de werkgever de kosten betaalt in het kader van je opleidingsbudget. Desgewenst kunnen we de intake en de evaluatie met je manager laten plaatsvinden op je werklocatie.

Overige werkzaamheden

Naast het coachen ben ik ook werkzaam als Business Analist bij Rabobank Nederland.
Mijn werk bestaat uit het verzamelen, analyseren en structureren van de wensen van gebruikers tot een bruikbare oplossing. Op basis hiervan bouwen ontwikkelaars (web-) applicaties, bijvoorbeeld voor het online openen van een zakelijke Rekening-courant.

Op mijn LinkedIn profiel kun je nog meer feiten over mijn opleiding en carrière lezen.

In mijn vrije tijd

In 2015 ben ik begonnen met het schrijven van Levensverhalen van en voor mensen met beginnende dementie voor de King Arthur Groep. Elke keer weer een duik in mooie persoonlijke verhalen, waarmee de ijkpunten uit de geschiedenis tot leven komen.
In de verloren uurtjes teken en schilder ik met veel plezier, enkele voorbeelden daarvan zie je op deze site, meer werk is te vinden op Pinterest.

Goed luisteren, inlevingsvermogen, een analytische blik en creativiteit zijn elementen die bij al deze activiteiten terugkomen en deze elementen zijn daarmee ook een mooie beschrijving van mijzelf.

Op mijn Instagram pagina @plukhetmoment publiceer ik foto’s van kleine geluksmomenten, daarover vertel ik meer in mijn Blog Food for Thought van 25 juli 2015.

STIR_LOGO_roze_1