Quote – Loop niet te hard

Loop niet te hard

Ik hou erg van hardlopen en daar is niets mis mee, maar ook in het dagelijkse leven haast ik mezelf van het een naar het ander. Ik hou van tempo, actie en dynamiek, dus al heb ik alle tijd, ik loop hard door en het gras is natuurlijk ook nog altijd groener aan de overkant, dus door naar die overkant!

Een tijd lang had ik daar helemaal geen last van, toen maakte ik elke dag een foto van een klein geluksmomentje en dan sta je toch even stil te genieten. Maar na twee jaar verviel ik in de herhaling, dus stopte ik daarmee.

IMG_2957Recent las ik deze quote van Henk Molenberg “Loop niet te hard. Het geluk loopt dikwijls achter je.”

Nu realiseer ik me dat ik inderdaad steeds die mooie momenten achter me laat zonder ervan te genieten. En dan ontstaan er ook gelijk weer allemaal groene grasveldjes om mij heen, terwijl ik midden in dat lekkere verse gras sta!